F A N S L A V E____Ö D E M E_____K A N I T L A R I
Fanslave.com'dan gelen ödemeler: 15.08 EUR, 25.29 EUR, 16.20 EUR, 15.62 EUR, 15.19 EUR, 15.24 EUR, 15.09 EUR, 16.10 EUR, 16.11 EUR, 17.61 EUR, 25.18 EUR, 15.70 EUR, 15,03 EUR, 16.04 EUR, 16.43 EUR, 16.36 EUR, 15.36 EUR, 15,03 EUR

Fanslave.com İle Facebook Sayfana Beğeni, Twitter'a Takipçi, Youtube Videolarına İzleyici, Sitene Ziyaretçi ve Para Kazanma




Hemen hemen hergün facebook'a giriyor, twitter'a giriyor, youtube'de videolar izliyor veya çeşitli sitelerde vakit geçiriyoruz. Ama bundan dolayı ne  facebook ne youtube ne de diğer siteler bizi ödüllendirmiyor. 
Fakat şimdi sosyal alanlarda geçirdiğimiz bu zamanda para kazanabilir veya facebook sayfamıza beğeni toplayabilir yada twitter takipçi sayımızı arttırabiliriz. Ve daha fazlası. Nasıl mı? Devam edelim.  
Fanslave.com adlı internet sitesi; facebook'ta beğendiğimiz sayfalardan, twitterda takip ettiğimiz kişilerden, youtube'de izlediğimiz videolardan ve giriş yaptığımız diğer sitelerden bize para kazandıran bir site. Fanslave.com'un bize önerdiği sayfaları beğendiğimizde veya videoyu izlediğimizde yada twitter'da istediği kişiyi takip ettiğimizde veya bizden istediği siteye giriş yaptığımızda bize kredi kazandırıyor.  Bu kredilerin toplamı 3000 olduğu zaman 15 EURO ödeme alabiliyoruz. Yada kazandığımız bu kredileri, 3000 e ulaşmasını beklemeden istediğimiz zaman, istediğimiz kadarını facebook sayfamıza beğeni toplamak için, youtube de videomuz varsa daha çok izleyiciye ulaşmak için, twitter takipçi sayımızı arttırmak için, sitemiz varsa günlük ziyaretçi sayımızı arttırarak google de ilk sayfalarda çıkmak için kullanabiliyoruz.  
Sadece kendi başımıza günde yaklaşık 50-100 arası kredi kazanmamız mümkün. Ama fanslave.com alt üyelikli bir sistem olduğu için alt üyelerinizin kazancından siz de pay alıyorsunuz ve böylelikle kazancınız git gide artıyor. 
Her alt üyenizin kazandığı kredilerden %15, üyenizin alt üyesinden de %1.5 kredi yine size yansıyor. Fanslave.com youtube'den video izleme ile ve site ziyareti ile kredi kazanmayı yeni ekledi. Şimdi de son olarak Google+'ı ekledi. Ve böylece kullanıcılarına daha fazla kredi kazanma imkanı sunmuş oldu.
Güvenilir bir site olan ve ödemelerini ciddiyetle yapan fanslave.com'un şu an üye sayısı 950000'i geçmiştir. Gelen ödeme kanıtlarını buraya tıklayarak görebilir ve aşağıdaki resimden de fanslave.com hesabımızda bize yapılan ödeme kayıtlarını inceleyebilirsiniz.



Fanslave.com'a Ücretsiz Üye Olmak İçin TIKLAYIN



Yapılan Ödeme Kayıtları: 



Üstelik fanslave.com artık Türkçe. Siz de ücretsiz üye olarak hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.
Ödemeyi paypal üzerinden alıyoruz. Paypal dünyada en çok kullanılan ve online para gönderip-almaya yarayan bir kuruluştur. Paypal ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın. 

Fanslave.com ödeme kanıtlarını görmek için tıklayın

Not: Üye olma, sayfa beğenme, kişi takip etme, video izleme, site ziyaret etme, ödeme alma, alt üye yapma gibi konuları aşağıdan mutlaka inceleyiniz. Sorularınızı yorum bölümünden sorabilirsiniz.



Fanslave.com'a Nasıl Üye Olurum? Resimli Anlatım

1- Siteye ücretsiz üye olmak için sağ üst taraftaki "Bir Hesap Oluşturun" a tıklıyoruz. Aşağıdaki gibi.



2- Kayıt ekranındaki boşlukları dolduruyoruz. Aşağıdaki gibi.


3- Kayıt ol dedikten sonra e-mail adresimize gelen etkinleştirme linkine tıklayıp hesabımızı aktif hale getiriyoruz. Aşağıdaki gibi.



4- Daha sonra sayfanın sağ tarafından kullanıcı adı ve şifremiz ile siteye giriş yapıyoruz.



Fanslave.com'a ücretsiz üye olmak için TIKLAYIN


5- Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki sayfa gelecektir. Bu sayfada sosyal medya isimleri ve karşısında bağlantı butonu bulunmaktadır. Şimdi tek tek bağlantı butonlarına tıklayarak hesaplarınızın fanslave ile bağlantısını kurun. Aşağıdaki gibi.

6- Bağlantı kurulduğunda aşağıdaki ekran gelecektir.

7- Bağlantılar da kurulduktan sonra artık kredi kazanmaya başlayabiliriz. Aşağıdaki resimde olduğu gibi beğeneceğimiz sayfalar, takip edeceğimiz kişiler, izleyeceğimiz videolar vb. bize kredi ve para kazandıracak aktiviteler gözükmektedir. Bu aktiviteleri yerine getirerek para kazanabilir yada sosyal medya hesaplarımız için kullanabiliriz.


Fanslave.com Ücretsiz Üye Olmak İçin TIKLAYIN



29 yorum:

  1. Güzel bir sisteme benziyor fakat daha sonra bu takip edenler bırakıyor mu?

    YanıtlaSil
  2. takip edenler isterse bırakabilir yalnız facebookta sayfa beğenenler "beğenmekten vazgeç" derse puanları siliniyor. aynı şey twitter için de geçerli olabilir.

    YanıtlaSil
  3. Ya ben youtube den izliyorum fakat krediyi yukleyemiyorum neden acaba? Birde bendeki acilan sayfada bu usteki programlar yani yazilar yok sizde varmi acaba?

    YanıtlaSil
  4. çıkması lazım. ben de çıkıyor. resimlerini gokdag17@yahoo.com.tr adresine yollarsan bakabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki ama resimleri nasıl atabilirimki siz hangi siteden giriyorsunuz onu yazabilirmisin,bide sizce burdan para kazanmak mümkünmu,simdiye kadar sadece facebook ve twitter den kazanabildigim 57 cent:))) bu arada tsk ederim yardimlariniz icin

      Sil
  5. facebook, twitter, youtube, site ziyareti ve google+ ile 5 farklı şekilde para kazanmanız mümkün. tabi öyle binlerce lira kazanmayı düşünmeyin. kazanacağınız miktar alt üye sayınıza ve sizin çalışmanıza bağlı olacaktır.
    sayfayı print screen yaparak paintte kopyalayın sonra resim olarak kaydedip yazdığım mail adresine gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Admin bu alt uye nasil oluyor nasil ekleyebiliriz bunlari bi aciklama yapabilirmisin

      Sil
  6. Para kazancaz da para nsl gelecek ve banka hesabı olması lazım mı para nereye gelecek

    YanıtlaSil
  7. para paypal a geliyor. paypal hesabınızdaki parayı harcayabilir yada banka hesabınıza ücretsiz transfer edebilirsiniz. Blogda ilgili açıklamalar mevcut.

    YanıtlaSil
  8. Bunlarda benim kazandığım ptc siteleri şimdilik bunlardan toplam 200 doların üzerinde kazandım ..
    Bunları tavsiye ederim

    $192.859 http://www.neobux.com/?r=lavark

    $6.5199 http://www.clixsense.com/?5687456

    $6.4450 http://www.probux.com/?r=lavark

    $5.976 http://www.cashnhits.com/index.php?ref=lavark

    $1.786 http://www.twickerz.com/?ref=lavark

    $5.786 http://wad.ojooo.com/register.php?ref=lavark

    YanıtlaSil
  9. admin beni ekleyebilir misiniz facebooktan lütfen https://www.facebook.com/dogan.tayboga.35?fref=ts

    YanıtlaSil
  10. Birisi bu sekilde gunde 20 dolar kazandigini yazmis bir yerde bana abartili geldi bu mumkunmu

    YanıtlaSil
  11. site güzel yapılmış. Para kazandırıyor mu öğrenmem lazım. Bu şekilde açıklayıcı bloglarla bizlere yardımcı olduğunuz için size teşekkür ederim. İnşallah büyük faydası olacak herkese.

    YanıtlaSil
  12. üye olduğum bir site tavsiye ederim arkadaşlar figen70

    YanıtlaSil
  13. sefa doğan
    arkadaşlar eğer gerçekten internetten para kazanmak istiyorsanız ve nereden baslayacağınızı bilmiyor ve sitelere güvenemiyorsanız burası gerçekten yol gösterici harika bir site inceleyin uygulayın kazanın sitede emeği geçenlere teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. Site çok güzel bu sitenin çok faydası oldu.

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar site çok güzel ve faydalı.Hepinize tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  16. Oğuzhan Erçiftci26 Mart 2016 22:53

    harika site tebrik ederim devamını diliyorum

    YanıtlaSil
  17. Resul Duzdas26 Mart 2016 23:06

    Tavsiye Ederim arkadaşlar güzel kazanç var ortada mantıklı bence

    YanıtlaSil
  18. hayatımda gördügüm en güzel para kazanma sitesi :)

    YanıtlaSil
  19. süleyman durgun bu site çok güzel para kazandırıyor :)

    YanıtlaSil
  20. beyler ben kayıt yaptım bi 5 10 dk filan beğeni yaptm snra çıktım bi 5 dakıka sonra girmek ıstedım giremedim site bağlantısı gücenli değil diyordu ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
  21. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar :)

    YanıtlaSil
  22. Ptc sitelerine son zamanlarda bende çok ilgi duymaya başladım. Kolay gibi görünse de bir sistematik elde edemezseniz başarılı olamazsınız. Biz https://dolarkazani.blogspot.com.tr/ de birlikte hareket ediyoruz.

    YanıtlaSil
  23. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  24. Admin beni ekler misin faceden hesabım Cagan hoca

    YanıtlaSil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız bizim için değerlidir.